Grävmaskinist

Vi söker en duktig grävmaskinist för uthyrning till ett kundföretag i Norrtäljetrakten. Uthyrningen kan senare övergå i anställning hos kunden ifall bägge parter samtycker. Du kommer att köra grävmaskin med tillhörande arbetsuppgifter samt även ta ansvar för schaktningsprojekt.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att köra grävmaskin. Det är en fördel om du är självgående och har förmågan lösa problem på egen hand. B-körkort är ett krav.

Eftersom vår kund finns i Roslagen är det en fördel om du är bosatt i Roslagen, eller lätt kan pendla hit. En del projekt finns även utanför Roslagen, t.ex. i Stockholmsområdet.

Vi kommer att kalla sökande till intervjuer vartefter ansökningar inkommer, varför det är en fördel om du sänder in din ansökan snarast möjligt.

Region

Norrtälje i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid. Visstid.

Lön / Förmåner

Månadslön.

Kontaktperson

Angelica

Om Personal Roslagen

Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken.Om du redan har en profil hos Personal Roslagen kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.