Regionsäljare för östra och norra Sverige

Expatria Human Resources (www.expatria.com) med kontor i Stockholm och Paris, arbetar med internationella rekryteringar främst i Sverige, Norden, Tyskland och i franskspråkiga länder.

Tenstar Simulation AB (www.tenstarsimulation.com), grundat 2009, är specialiserat inom simulatorbaserade utbildningsverktyg för skolor, utbildningsföretag och maskintillverkare inom anläggning, transport och naturbruk. Tenstar använder det senaste inom specialteknik för att skapa programvara med grafik i världsklass som kombineras med hårdvara för att ge realistiska virtuella utbildningsmiljöer. Företagets utbildningslösningar minimerar utsläpp, ökar effektivitet och förbättrar säkerheten för maskinförare både under och efter utbildningen. Försäljning sker via ett eget säljteam som finns representerat i ett flertal europeiska länder samt i övriga världen via partners. Utveckling, produktion och support är baserade vid huvudkontoret i Tanumshede. Tack vare en kontinuerlig och mycket stark tillväxt behöver Tenstar förstärka sin säljkår och söker nu en

Regionsäljare för östra och norra Sverige

Tenstar söker dig som är utåtriktad med förmåga att lätt skapa kontakter och utveckla goda relationer. Du har ett starkt driv och en egen vilja att utvecklas i ett snabbväxande företag som vill förändra världen till det bättre. Tenstars lösningar utmanar gamla metoder vilket kräver att du är engagerad med en stark övertygelse och vilja att tänka nytt och utmana det etablerade. Förtroende, effektivitet och utveckling är hörnstenar som du måste känna starkt för.

Om jobbet

I rollen som Regionsäljare på Tenstar ansvarar du för marknadsbearbetning, försäljning och lönsamhet i östra och norra Sverige. Du ansvarar även för att ta fram en marknadsplan för regionen och arbeta efter denna. Vi ser vidare att du :

  • Brinner för att förstå kundens behov
  • Erbjuder rätt lösning som överträffar kundens förväntningar
  • Älskar att göra bra affärer (win-win)
  • Effektivt och självständigt planerar din tid
  • Kan arbeta disciplinerat och effektivt i CRM-stöd
  • Uppskattar att få resa, ungefär hälften av arbetstiden.

Om dig

Du får gärna ha 3-5 års erfarenhet av B2B-försäljning, men det är också intressant om du har erfarenhet från trafikskola ock skulle vilja börja arbeta som säljare. Du har ett tekniskt intresse och vi ser gärna att du har en teknisk eller kommersiell utbildning. Det är meriterande (men inget krav) om du har en bakgrund i trafikskola eller som lärare för anläggnings-, transport-, eller naturbruksmaskiner.

Som person är du självständig och resultatorienterad och har förmågan att vara proaktiv i ditt arbete. God planeringsförmåga är en viktig egenskap, då rollen innebär en stor frihet att själv planera ditt arbete. Din kommunikativa förmåga och ditt serviceorienterade sätt blir framgångsfaktorer i rollen som Regionsäljare.

Du bor troligtvis någonstans i Västmanland, Östergötland, Sörmland eller Uppland (t.ex. i Stockholmsområdet) eller någon annanstans i mellersta delarna av landet. Du jobbar hemifrån då du inte är hos kund. Rapportering sker till Försäljningschefen.

 

Tenstar erbjuder en arbetsplats där kreativitet och egna initiativ står högt på agendan såväl som god stämning och goda resultat.

I denna rekrytering samarbetar vi med Expatria Human Resources, systerbolag till Personal Roslagen. Välkommen med din ansökan till info(at)expatria.com under referensen 20023RS.

Region

Eskilstuna i Södermanlands län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid/Tillsvidare.

Kontaktperson

Angelica

Om Personal Roslagen

Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken.

Om du redan har en profil hos Personal Roslagen kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.