Arbete inom livsmedelsindustrin

Vi söker nu personal för uthyrning till ett av våra kundföretag utanför Norrtälje. Arbetet är inom livsmedelsindustrin. Du bör ha god fysik då arbetet består av en del tunga lyft. Det är en visstidsanställning, men kan övergå till anställning hos kund efter en tids inhyrning. Arbetsstart i juni.

Det är en fördel om du har någon erfarenhet av att ha jobbat med livsmedel. Det är ett plus om du också har någon slags restaurangutbildning. Du bör helst ha körkort och tillgång till bil för att ta dig till arbetsplatsen.

Eftersom vår kund finns i Roslagen bör du vara bosatt i Roslagen. Vi kommer att kalla sökande till intervjuer vartefter ansökningar inkommer, varför du bör sända in din ansökan snarast.

Region

Norrtälje i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Visstid / Heltid.

Lön / Förmåner

Månadslön.

Kontaktperson

Angelica

Om Personal Roslagen

Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken.Om du redan har en profil hos Personal Roslagen kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.