Paketbilsförare

Vi söker nu en B-chaufför för uthyrning till ett av våra kundföretag utanför Norrtälje. Leverans av varor sker med paketbil både i Norrtälje och i Stockholm. Uppdraget börjar så fort som möjligt och pågår till slutet av augusti 2022. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag. Tjänsten är på heltid.

För att komma ifråga måste du ha B-körkort. Egen bil för att ta sig till arbetsplatsen är ett plus eftersom kunden finns utanför Norrtälje.

Det är en fördel om du kan börja med kort varsel. Eftersom vår kund finns i Roslagen bör du vara bosatt i Roslagen, eller beredd att flytta hit. Vi kommer att kalla sökande till intervjuer vart efter ansökningar inkommer, varför du bör ansöka så snart som möjligt.

Region

Norrtälje i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid. Visstid.

Lön / Förmåner

Månadslön.

Kontaktperson

Angelica

Om Personal Roslagen

Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken.Om du redan har en profil hos Personal Roslagen kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.