Norskspråkig kundtjänstmedarbetare

Vi söker nu en norsktalande kundtjänstmedarbetare för rekrytering till vårt kundföretag i Norrtäljetrakten. Arbetsstart omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid. Efter en viss tids inskolning kan arbete från hemmakontoret komma i fråga.

Du kommer främst att arbeta med bolagets norska kunder. Dina huvudsakliga uppgifter är att svara på inkommande telefonsamtal och mejl avseende försäljning, support och reklamationer.

Vi söker dig som talar och skriver flytande norska. Kunskaper i svenska och engelska är en fördel, men inget krav. Du är van att använda datorer.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning eller kundtjänst. Dina personliga kvaliteter är dock viktigare än lång erfarenhet.

Som person är du positiv och trivs med ett högt tempo och många bollar i luften. Du har mycket god kommunikationsförmåga, både muntligen och skriftligen, och trivs med att ge utmärkt service till både kunder och kolleger.  Du är noggrann, strukturerad, ambitiös och mycket sälj- och serviceinriktad.

Vi kommer att kalla sökande till intervjuer vartefter ansökningar inkommer, varför du bör ansöka så snart som möjligt.

 

Om Personal Roslagen

Personal Roslagen Terraferma AB arbetar sedan år 2000 med olika typer av bemanning och rekrytering. Vi har kontor i Norrtälje och Åkersberga och arbetar främst i Roslagen och i Stockholmsområdet.

Vi hyr ut och rekryterar alla typer av personal, från okvalificerade arbeten till specialister och olika chefspositioner, inom alla områden.

Region

Järfälla i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid. Tillsvidare.

Lön / Förmåner

Månadslön.

Kontaktperson

Angelica

Om Personal Roslagen

Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken.Om du redan har en profil hos Personal Roslagen kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.